Print
International Lyme and Associated Diseases Society ILADS is een non-profit, internationale, multidisciplinaire, medische vereniging, toegewijd aan de diagnose en de geschikte behandeling van de ziekte van lyme en de geassocieerde ziekten.

ILADS bevordert de kennis van de ziekte van lyme en de geassocieerde ziekten door research en training en ondersteunt sterk doktoren en andere gezondheidszorg professionals die toegewijd zijn om de standaard zorg voor de ziekte van lyme en de geassocieerde ziekten te bevorderen.

ILADS biedt een forum voor wetenschappelijke gezondheidsprofessionals om hun schat aan kennis te delen ten aanzien van  het management van de ziekte van Lyme en de geassocieerde ziekten.

De ILADS website is ontstaan om de volgende informatie te geven over: Uw vragen, suggesties en data m.b.t. deze onderwerpen zijn welkom.
Wij verzoeken vriendelijk om uw publicatie voor recensie, blijvende artikelen zullen aan onze bibliotheek worden toegevoegd.
ILADS biedt aan alléén leden een discussie forum op Yahoo.
Een verzoek om toetreding tot deze groep, moeten ILADS leden een blanco e-mail sturen aan:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Berichten kunnen door leden gepost worden op: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Belangrijk
De informatie op deze pagina is bedoeld voor doktoren en andere gezondheidszorg professionals. Als u een Lyme patiënt bent, vraag uw doktor hoe deze informatie op u van toepassing is.

De doelstellingen van ILADS zijn om  informatie uitwisseling onder professionals te bieden die Lyme en andere teken infecties behandelen, en doktoren te verdedigen die geëngageerd zijn in zulke behandeling. Daarom vallen verwijzingen, diagnostische adviezen en andere vragen van het algemene publiek niet binnen de strekking van de organisatie.